Espai Orientació Poblenou

QUI SOM?

Espai Orientació Poblenou és un espai per a l’autoconeixement i l’assessorament creat al Poblenou el 2012, a on es realitzen sessions individuals d’acompanyament, coaching i creixement personal.

Es tracta d’un espai d’anàlisi i reflexió per a totes aquelles persones que es troben en un moment de desorientació a causa dels nombrosos canvis que està patint, sobretot a nivell laboral, i que repercuteixen en la seva vida personal, familiar i social.

Isabel Custodio (Barcelona, 1971) és la responsable de l’Espai d’Orientació Poblenou. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (1994), va cursar un Programa de Doctorat en Teorías Implícitas de la Realidad a la Universidad de La Laguna, i després d’un temps d’especialització en teràpia sistèmica i constructivista a Santiago de Xile (Xile) i Buenos Aires (Argentina), va cursar a Barcelona el Màster en Teràpies Cognitivo-Socials  a la Universitat de Barcelona.

Durant uns anys va exercir la pràctica privada de la psicologia clínica, tot i que més endavant es va anar especialitzant en l’assessorament i orientació professional, de la ma d’organitzacions com Creu Roja Espanyola, a on va coordinar els Serveis d’Ocupació a les Illes Canàries primer i a Catalunya més endavant. Ha col·laborat amb els responsables nacionals de Creu Roja Espanyola en la preparació de materials i sistemtatització de processos d’intervenció en orientació laboral i inserció sociolaboral, i en l’actualitat a més és formadora a nivell nacional de tècnics d’intervenció en ocupació i inserció sociolaboral.

Aquesta activitat la compagina amb l’assessorament a Ajuntaments i Entitats en la intervenció sòcio-comunitària per a la orientació laboral, i actualment, amb la pràctica privada, a l’Espai Orientació Poblenou.

Isabel Custodio disposa de nombroses metodologies i dinàmiques de treball especialitzades en la detecció de barreres personals per a la definició del projecte personal i professional, i disposa de les eines personals per a l’escolta i l’acompanyament.

Així, l’Espai Orientació Poblenou esdevé un espai per a tots aquells que cerquen posar una direcció a la seva vida, conéixer les seves pròpies fortaleses i orientar-se cap a un futur fent ús de les seves pròpies eines i potencialitats.


Deixa un comentari